Nový pohled na stravování
Denní menu, přednášky,
tipy pro zdraví
Facebook
V naší restauraci vaříme výhradně vegansky. Navíc používáme pouze panenské oleje, a naopak nevaříme z náhražek masa a pšenice. Přečtěte si, jaké má taková strava výhody.
To znamená, že taková strava dodává energii a živiny té nejzákladnější části těla – buňkám. K čemu by vám totiž byla strava, která by doplnila jen tukovou zásobu, ale buňky by zůstaly hladové? Potom byste měli pocit, že vám stále něco chybí a „chuť na něco“ by byla nekonečná. O přibírání na váze ani nemluvím.
Energie, kterou tělo potřebuje na strávení veganské potravy, je minimální. Zatímco při trávení masa je třeba velkého množství energie, trávení rostlinných bílkovin je pro tělo mnohem lehčí a jednodušší.
Odpad vzniklý při trávení živočišných bílkovin tělo zanáší výrazně víc, než odpad ze stravy rostlinné.
Emoce, které cítila zvířata před porážkou, z masa nezmizí. Je to energie, která člověka (strávníka) nějakým způsobem ovlivní. Ať tomu věří, nebo ne.
Tím, že k přípravě jídel nepoužíváme maso a jiné živočišné produkty, přispíváme k lepšímu stavu planety.
V naší kuchyni používáme zásadně pouze panenské oleje. To znamená, že syntetický olej běžně se prodávající v supermarketu, u nás skutečně nenajdete.
Z náhražek masa v naší restauraci nevaříme, protože:
Nevaříme ani z pšenice. Kdysi byla pšenice výživnou obilovinou. V posledních letech vědci v laboratořích vytvořili modifikaci pšenice jedovaté pro svůj plevel, čímž se výrazně zvýšila výnosnost. Ale informace o jedovatosti působí i na lidské tělo. Navíc pšenice dnešní doby obsahuje daleko více lepku než dříve. A to je další důvod, proč pšenice dnešní doby více škodí, než vyživuje.
Rádi byste se stravovali zdravě, ale nemáte čas si vařit? Nebo vás příprava jídel nebaví?
My vám jídla připravíme na celý den. Od snídaně až po večeři. Předtím vás pozveme na nenáročné jednoduché vyšetření, abychom pro vás následně mohli každodenní jídla připravit na míru.
ČTĚTE TAKÉ ČLÁNEK: Spouštíme pro vás krabičkovou dietu Jídlo jako vášeň